ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ ПРИСЪСТВА НА ОТКРИВАНЕТО НА НОВИЯ ОФИС НА "ТРЕЙС ГРУП ХОЛД", МИНИСТЪР РАШИДОВ ИЗПРАТИ ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО КОМПАНИЯТА

      Министър-председателят Бойко Борисов присъства миналата вечер на откриването на новия офис на "Трейс Груп Холд" АД в столичния квартал „Лозенец”, който бе осветен с водосвет.
    „Трябва да сме по-добри, да работим много и рано или късно всеки труд се възнаграждава, особено ако е с Божията помощ”, каза премиерът Бойко Борисов на официалното откриване на новия главен офис на компанията „Трейс Груп Холд” в София. Според Борисов големите български фирми трябва да се уважават, трябва и да си партнират добре. "Толкова много нови обекти сме захванали, че със сигурност на някои от тях трябва да си помогнете, за да влизате в срокове. Това е рядък шанс – някой да ти дава 80% от парите, а ти да приготвиш само 20% от тях и след това да имаш прекрасна, съвременна инфраструктура като европейска държава! Надявам се всички ние с общи усилия да направим така, че това да стане факт, трябва да се усвояват още по-добре парите от еврофондовете”, отбеляза премиерът Бойко Борисов.
    На откриването на офиса на компанията бе прочетен поздравителен адрес и от министъра на културата Вежди Рашидов. Сред гостите на тържеството бяха представители от други големи фирми, на церемонията присъства и заместник-министърът на културата арх. Георги Стоев.
    В Трейс Груп Холд АД работят около 2 хиляди души, компанията участва в изграждането на най–големите инфраструктурни проекти в страната – автомагистралите Тракия и Хемус, на столичния метрополитен и в реконструкцията на жп линията Пловдив – Бургас. Тази година фирмата навършва 15 години от създаването си.

© Министерство на културата на Република България, 2006-2024